Skip to main content
ANETTE LUDIKHUIZE - COACHING & TRAINING
 • Persoonlijke coaching

  J. Sochrost:
  Eén stap voorwaarts kan het begin van een wandeling zijn

Persoonlijke coaching

 • Het leven loopt niet zoals jij dat wilt. Misschien heb je last van Stress of Burn-out klachten. Je bent het overzicht even kwijt. Je moet keuzes maken, maar je weet niet waar je heen wilt. Persoonlijke coaching helpt je weer op weg!

Hoe werkt begeleiding bij Stress en Burn-out?

 • Na het vrijblijvende kennismakingsgesprek geef jij aan of je met mij verder wilt. Als je last hebt van Stress, tegen een Burn-out aan zit of al een Burn-out hebt, gaan we aan de hand van een 8-stappenplan werken aan jouw herstelproces.

 • We starten met een analyse van jouw stressklachten en stressbronnen. Daarna geven we aandacht aan het herstellen van je energie huishouding en fysieke conditie. Het versterken van je competenties, leren omgaan met stress en emoties zijn stappen die uiteindelijk er voor kunnen zorgen dat je je werk weer kunt hervatten. Misschien loopt het zelfs wel zo dat je ander werk gaat oppakken. Dat hangt helemaal af van het proces dat je doorloopt.

 Hoe werkt persoonlijke coaching?

 • Als je kiest voor persoonlijke coaching gaan we aan de slag met het in kaart brengen van je kwaliteiten en talenten. We bespreken samen wie en wat jij nodig hebt om inzichten in jezelf te krijgen en weer orde te scheppen in je leven. Wat is voor jou belangrijk? Op welk levensvlak wil je iets veranderen? Deze vragen staan centraal. Uiteindelijk zorgen we er voor dat je weer met nieuwe, positieve energie verder kunt.

 • Na het vrijblijvende kennismakingsgesprek geef jij aan of je met mij verder wilt. Als dat het geval is, dan breng ik je vragen en wensen in kaart en maak op basis daarvan een individueel plan van aanpak. Ik heb verschillende ‘tools’ tot mijn beschikking om je weer verder te helpen. Zo werk ik bijvoorbeeld met het levenswiel. Een wiel met verschillende terreinen in het leven, zoals gezondheid, werk en relatie. Op welk vlak wil jij wat veranderen en stappen zetten? Als we dat weten, maken we samen een keuze voor de in te zetten testen en methoden. Daarna gaan we aan het werk. Jij gaat aan de slag met opdrachten en we bespreken regelmatig wat je ervaringen zijn tijdens het uitvoeren van die opdrachten.

 • Het is ook mogelijk om online een coachtraject bij mij te volgen. Zie Online coaching
 • Interesse? Neem contact met mij op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of pak de telefoon en bel mij op. Een afspraak is snel gemaakt!