Skip to main content
ANETTE LUDIKHUIZE - COACHING & TRAINING
 • Teamcoaching- en training

  Loslaten van je eigen koers is de eerste stap
  op weg naar de topprestatie van je team

Teamcoaching- en training

 • Een team dat goed samenwerkt heeft plezier met elkaar en gaat soepel de uitdagingen in het werk aan. Soms loopt dit ineens minder goed. Het team loopt vast en de samenwerking verloopt minder soepel. Teamcoaching brengt een team weer in beweging!

 • Om goed samen te werken, is het van belang dat de teamleden elkaar kennen, met elkaar in verbinding staan en op elkaar kunnen inspelen. Als een team minder goed functioneert, is het belangrijk te onderzoeken wat ieders rol binnen het team is. In de meeste gevallen gebruik ik hiervoor de Belbin-methode. Maar ook andere methodes zijn geschikt om dit scherp in beeld te krijgen. Hoe reageren mensen op elkaar en hoe kan je beter rekening houden met de rollen en stijlen van iedereen? Wat zijn de succesfactoren die jouw team nodig heeft? Dat zijn vragen die bij Teamcoaching aan de orde komen.

Hoe werkt Teamcoaching?

 • Wanneer jij als leidinggevende een team hebt waarmee je aan de slag wilt en kan je daar tijdelijk ondersteuning bij gebruiken, dan sta ik graag voor je klaar. Als jij met mij in zee wilt, dan maak ik een teamscan en breng de knelpunten in kaart. Samen met jou als leidinggevende stel ik een plan van aanpak op. Dit bespreken we met het team en daarna gaan we aan het werk.

 • Wanneer jij als lid van jouw team merkt dat de samenwerking beter kan, dan kan je mij natuurlijk ook benaderen, dan bekijken we samen hoe ik jouw team zou kunnen ondersteunen en wat daarvoor nodig is.

 • We doen een aantal testen en (rollen)spellen. We gaan het gesprek aan met elkaar en laten het team ontdekken wat belangrijk is om weer succesvol samen te werken.

 • Het leren kennen en zo optimaal mogelijk inzetten van de Innerlijke Familie van ieder teamlid is een methode die bij teamcoaching ook goed toe te passen is.

 • Interesse in teamcoaching? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel mij via 06-25335134. Ik kom graag bij je langs!